Rujuk jadual dibawah untuk cara pengambilan i-QIDS

Kami di Eskayvie sangat prihatin dan ingin memastikan anak anda sentiasa cerdas, cergas dan sihat.

Teruskan pengambilan i-Qids demi anak anda.

FAQ

Hanya kunyah 1-2 tablet sehari selepas makan bergantung pada berat atau umur. Sila rujuk jadual Cara Pengambilan untuk dos yang disarankan.

Jika bekeperluan, kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas boleh ambil 1 tablet sehari selepas makan (tablet dihancurkan terlebih dahulu).

Hanya simpan disuhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol i-Qids untuk mengelakkan ia teroksidasi (berubah warna).

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

Tiada masalah. Boleh hancurkan i-Qids dan masukkan dalam minuman susu kanak-kanak. Jangan lupa untuk elakkan suhu air yang tinggi kerana ia boleh mempengaruhi kesan bahan aktif produk.

Boleh, tiada masalah. Jarakkan pengambilan i-Qids 30 minit dengan pengambilan ubat-ubatan.

Ia tidak mengandungi gula tambahan dan pemanis tiruan. Kalori i-Qids pula hanyalah 2 kcal bagi satu tablet (0.5g). Kandungan gula dalam 1 tablet i-Qids datang daripada sumber semula jadi. Jadi, jangan risau kerana kandungan gula ini kurang 1% dari keperluan kalori seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

Ya. i-Qids mempunyai phosphotidylserine dan alpha-linolenic acid, yang boleh membantu menyokong kesihatan otak dan minda kanak-kanak.

Ya. i-Qids menggunakan bahan-bahan dari alam semula jadi. Phosphotidylserine dari sumber kekacang, alpha-linolenic acid dari sumber biji rami manakala bahan-bahan lain dari sumber tumbuhan dan buahan.

Amat disyorkan di kala ini. i-Qids mengandungi nutrisi untuk menyokong kesihatan otak manakala Diffenz Junior membantu meningkatkan sistem imun anak anda.

Boleh, individu yang berusia 9 tahun (termasuk orang dewasa) dan ke atas boleh mengambil 1 hingga 4 tablet sehari selepas makan.

Boleh. Walaubagaimanapun, digalakkan untuk periksa bleeding time dan hadkan pengambilan tidak melebihi 4 biji sehari.

PENAFIAN: i-Qids merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.